Image

Kun Evelin Réka

Dietetikus


"Szeretnék az embereknek segíteni abban, hogy felfedezzék mennyire csodálatosak és nem akkor számítanak értékesnek, ha szélsőséges diétákat követnek, túlerőltetik a testüket és túlhajszolják magukat. A célom az, hogy közösen megtaláljuk az arany középutat, ugyanis fokozatosan, kis lépésekben haladva hosszútávon nagyobb, tartósabb eredményeket érhetünk el."

2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen dietetikusként. A diploma megszerzése után egy kórházban helyezkedtem el, ahol egyéni tanácsadások és csoportfoglalkozások mellett nagyjából havi rendszerességgel főző klubokat is tartottunk. Egy kolléganőmmel a kerületi Egészségfejlesztési Irodával együttműködve Dietetikai Előadássorozatot indítottunk, ahol az egészséges táplálkozással kapcsolatos érdekességeket, tényeket és tévhiteket vitattuk meg. Ez rengeteg jó élménnyel és inspirációval gazdagított bennünket hétről hétre.

2016-ban nálam is diagnosztizálták a policisztás ovárium szindrómát, így a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy valójában mennyire sok energiabefektetést és odafigyelést igényel ezzel a betegséggel harmonikusan együtt élni. Ez idő alatt született meg bennem a küldetéstudat, hogy ezen túl a különböző nőgyógyászati betegségekben is szeretnék támogatást nyújtani a nőknek.

Szeretném megmutatni, hogy a táplálkozással hogyan tudják támogatni az egészségi állapotuk javulását, úgy, hogy az mégis öröm vagy akár egy kreatívan megélt tevékenység legyen.

RENDELÉSI IDŐ:

Kedd: 14.00-20.00

 

Szakterületeim