Dr. Rácz Emese hormonspecialista belgyógyász szakorvos

Dr. Rácz Emese

Hormonspecialista belgyógyász szakorvos


2005-ben diplomáztam általános orvosként. Ezt követően a Jahn Ferenc Kórházban dolgoztam 7 évig, ahol széles körű kardiológiai, gasztroenterológiai, endokrinológiai és diabetológiai tapasztalatot szereztem. Belgyógyászat szakvizsgát 2012-ben tettem.

2012-2021 között az Egyesült Királyságban dolgoztam orvosként, évekig egy lombik centrumban: a CARE Fertility UK meddőségi klinika csapatában, ahol rengeteg új ismerettel gazdagodtam a különböző meddőségi problémák hormonális kivizsgálásában és kezelésében, a pajzsmirigy problémák, inzulin rezisztencia, terhességi diabétesz, terhességi magasvérnyomás diagnosztizálásában, kezelésében és utógondozásában.

Hivatásomnak tekintem az Angliában szerzett tapasztalatok és tudás szülőföldön való kamatoztatását és ezáltal a gyermekre vágyó nők és párok legmélyebb vágyukhoz, álmukhoz való hozzásegítését. Egygyermekes anyaként jómagam is megtapasztalhattam, hogy az anyává válás néha egy évekig tartó hosszú és göröngyös út lehet, különböző vizsgálatok sokaságával tarkítva.
Legjobb tudásom szerint szeretnék segítséget és támaszt nyújtani a Bellissa Medical magánrendelőben a hozzám forduló páciensek részére, ahol a kölcsönös bizalom kiépítését és az empátiát ugyanolyan fontosnak tartom, mint a magasszintű szakmai színvonal nyújtását.

Rendelési idő:

Csütörtökönként: 1000-1400
Bellissa Medical, 1024 Budapest,
Retek u. 33-35. I. em. 4.

Időpontfoglalás
ONLINE
ONLINE

TELEFONON

+36-1-700-1086
hétköznap 9 és 20 óra között