Dr. Páczai Anita

Dr. Páczai Anita

Szülész-nőgyógyász


Egy nő életében a várandósság és a szülés talán a legfontosabb és legmeghatározóbb élmény. Az enyémben az volt. Ami a terhesség hónapjaiban történik, az a legnagyobb csoda. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a hivatásomnak köszönhetően ennek a csodának újra és újra részese lehetek.

Orvosként a legnagyobb örömet akkor érzek, ha segíthetek pároknak családdá válni. Az egészséges babák születéséhez gondos, személyre szabott terhesgondozás és a legapróbb részletekre is kiterjedő vizsgálatok szükségesek.

A munkám első lépése a megértés, amihez nélkülözhetetlen az orvos-páciens közötti bizalom és megfelelő kommunikáció. Ennek és a barátságos, oldott légkör elérésének az érdekében mindent elkövetünk.

Végzett közgazdászként a Semmelweis Egyetemen szereztem meg orvosi diplomámat. Tanulmányaim legelejétől a szülész-nőgyógyász hivatásra készültem, így már az egyetemi évek alatt is számos ilyen témájú speciálkollégiumban, rektori pályázaton és egy emlőrákkal foglalkozó kutatásban is részt vettem.

2005-ben kapcsolódtam be a Szülészeti és Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság munkájába, ahol tinédzserek számára tartottam éveken keresztül szexuális felvilágosító előadásokat.

Szakmai tapasztalatot a Szent Rókus Kórházban, majd a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján szereztem. 2007-től 2016-ig dolgoztam a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán.

2009-től 3 évig a G1 Intézetben végeztem az ambuláns betegellátást, majd 2011-től saját magánrendelésemen várom kellemes, barátságos környezetben, visszafogott árakkal kedves pácienseimet. 2015 óta a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán operálok és vállalok szülésvezetést. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, vérzészavarok, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek.

Fontos küldetésemnek érzem, hogy a teherbeesési nehézséggel küzdő pároknak segítsek abban, hogy az álmuk valóra váljon és ehhez minden szakmai és lelki támogatást megadjak Nekik. Segítséget nyújtok a külföldi klinikákkal való kapcsolattartásban, a kivizsgálások megszervezésében és áttekintésében. Lehetővé tettük, hogy a legtöbb ezekhez szükséges vizsgálat nálunk is elérhetővé váljon és szakmai együttműködést kötöttünk egy jóhírű brnoi meddőségi centrummal is, ahol segítségünkkel egy magyar nyelvű kapcsolattartón keresztül könnyen és gyorsan boldogulhatnak a magyar párok is.

2001-ben szültem természetes úton iker gyermekeimet, majd 2022-ben császármetszéssel kisfiamat, így testközelből is megtapasztaltam mind a szülés kínját-gyönyörét, mind pedig a műtéttel kapcsolatos érzéseket.

Rendelési idő:

Szerdánként: 1000-1700
Bellissa Medical, 1024 Budapest,
Retek u. 33-35. I. em. 4.

Péntekenként: 1000-1700  
Bellissa Medical, 1024 Budapest,
Retek u. 33-35. I. em. 4.

Időpontfoglalás
ONLINE
ONLINE

TELEFONON

+36-1-700-1086
hétköznap 9 és 20 óra között

Szakterületeim