Kollégáink

"Egy nő életében a várandósság és a szülés talán a legfontosabb és legmeghatározóbb élmény. Az enyémben az volt. Ami a terhesség hónapjaiban történik, az a legnagyobb csoda. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a hivatásomnak köszönhetően ennek a csodának újra és újra részese lehetek."

Dr. Páczai AnitaSzülész-nőgyógyász
" A plasztikai sebészetben ötvöződik az alkotás és a gyógyítás. Hogy tökéleteset alkothassunk, nemcsak jó kézügyességre, hanem a szépet, a harmóniát meglátni tudó szemre is szükség van."
Dr. Kálnay TamásPlasztikai sebész, sebész

"A munkám során fontosnak érzem a barátságos légkör megteremtését és a bizalom kialakítását, hogy a hozzám forduló páciensek biztonságban érezzék magukat. Nőként és kétgyermekes édesanyaként azt gondolom, hitelesen tudok válaszolni minden felmerülő kérdésre."

Dr. Jankó EszterSzülész-nőgyógyász

  

Dr. Mikó ZsuzsaPlasztikai sebész

  

Dr. Párkányi AdriennPlasztikai sebész

  

Dr. Rácz EmeseHormonspecialista belgyógyász szakorvos
"Munkám során örömmel tölt el, hogy lehetőségem nyílik átsegíteni nőtársaimat életük meghatározó pontjain, úgymint a felelős nővé érés, a családtervezés, a várandósság időszaka és egy új élet világra segítése. Hiszem, hogy ezek az élmények életünk végig elkísérnek minket. "
Dr. Schmek Lilian HannaSzülész-nőgyógyász
Végh BorbálaBiológus, embriológus
Headshot
Szili GrétaVezető asszisztens
"Szeretném megmutatni a hozzám fordulóknak, hogy a táplálkozással hogyan tudják támogatni az egészségi állapotuk javulását, úgy, hogy az mégis öröm vagy akár egy kreatívan megélt tevékenység legyen. A célom, hogy közösen megtaláljuk az arany középutat, ugyanis kis lépésekben haladva hosszútávon tartósabb eredményeket érhetünk el."