Dr. Jankó Eszter

Dr. Jankó Eszter

Szülész-nőgyógyász


Úgy gondolom, nőnek lenni jó és mindegyik életszakasznak megvan a maga szépsége. Anyává válni az egyik legcsodálatosabb dolog az életben. Negyedéves egyetemistaként, a szülőszobai gyakorlatom során egy ikerszülés élménye ragadott magával és ébresztett rá arra, hogy a szülészet-nőgyógyászat a nekem való hivatás. A szülőszobán nemcsak egy gyermek születik meg, megszületik egy család is, és a nő anyává válik. Azért is választottam ezt a hivatást, hogy a mindennapokban is részese lehessek a születés csodájának, melyet magam is átélhettem gyermekeim világrajövetelekor.

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, és még ugyanabban az évben kezdtem el dolgozni a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban, ahol azóta különböző nőgyógyászati kórképek és szülészeti kihívások széles spektrumával volt alkalmam találkozni, így szülészeti és nőgyógyászati problémáikkal bizalommal fordulhatnak hozzám. Mind szakmailag, mind a páciensekkel való kapcsolatomban igyekszem folyamatosan továbbfejlődni és képezni magam.

A munkám során fontosnak érzem a barátságos légkör megteremtését és a bizalom kialakítását, hogy a hozzám forduló páciensek biztonságban érezzék magukat. Nőként és kétgyermekes édesanyaként azt gondolom, hitelesen tudok válaszolni minden felmerülő kérdésre.

Rendelési idő:

Keddenként: 1600-2000
Bellissa Medical, 1024 Budapest,
Retek u. 33-35. I. em. 4.

Időpontfoglalás
ONLINE
ONLINE

TELEFONON

+36-1-700-1086
hétköznap 9 és 20 óra között

Szakterületeim