Dr. Schmek Lilian Hanna

Dr. Schmek Lilian Hanna

Szülész-nőgyógyász


Miért a szülészet-nőgyógyászat? 

A szülészet-nőgyógyászat kimeríthetetlen tudományág, hiszen a társadalom felét gyógyítjuk gyermekkortól egészen az időskorig, legyen szó cikluszavarról, bőr- vagy hormonális problémákról, családtervezési szándékról, változó korról, vagy éppen vizelettartási gondokról.

Munkám során örömmel tölt el, hogy lehetőségem nyílik átsegíteni nőtársaimat életük meghatározó pontjain, úgymint a felelős nővé érés, a családtervezés, a várandósság időszaka és egy új élet világra segítése. Hiszem, hogy ezek az élmények életünk végig elkísérnek minket.

Pácienseim problémáit empátiával közelítem meg, a kölcsönös bizalom kialakítását éppen olyan fontosnak tartom a gyógyítás folyamatában, mint a magasszintű szakértelmet. A felmerülő kihívások kifejezetten motiválnak, folyamatos tanulásra ösztönöznek.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. A hatéves képzési idő során egy évig a Bécsi Orvostudományi Egyetem Klinikáján volt lehetőségem további tapasztalatokat szerezni. Az egyetemen megszerzett tudásomat a sürgősségi betegellátás területén mélyítettem el és váltottam gyakorlati tapasztalatra. A sürgősségi orvoslásban töltött egy év alatt rengeteg klinikai tapasztalattal és holisztikus betegszemlélettel gazdagodtam, amelyek kiválóan alkalmazhatók a szülészet-nőgyógyászat szakterületén is. Jelenleg főállásban a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Szülészet és Nőgyógyászat Osztályán dolgozom. Hozzám közel álló, szívesen kutatott terület a várandósgondozás/szülészet, az endokrinológia és az endometriózis.

A Bellissa Medical nőgyógyászati magánrendelőben harmonikus és kényelmes környezetben várom Önöket, maximális szakmai figyelemmel tekintek problémáikra és segítem a gyógyulásukat. Forduljanak hozzám bizalommal!

Rendelési idő:
Kedd: 16:00-19:00
Bellissa Medical, 1024 Budapest,
Retek u. 33-35. I. em. 4.
Időpontfoglalás
ONLINE
ONLINE

TELEFONON

+36-1-700-1086
hétköznap 9 és 20 óra között

Szakterületeim