Dr. Szebényi Dóra kardiológus

Dr. Szebényi Dóra

Kardiológus


Általános orvosi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem, ahol 2017-ben diplomáztam, majd a Pécsi Szívgyógyászati Klinikán 5 évet töltöttem, mint kardiológus szakorvosjelölt. 2022-ben kardiológia szakvizsgát tettem, majd Budapestre költöztem és jelenleg a 3. kerületi Szt.Margit Rendelőintézetben és a Bicskei Egészségügyi Központban dolgozom.
 
Szakmai tevékenységem során széleskörű tapasztalatot szereztem a szívbetegségek diagnosztizálásában és kezelésében, valamint a szív- és érrendszeri egészség megőrzésében, melyhez szeretnék Önnek is segítséget nyújtani.
 
A modern diagnosztikai eszközök használatával, mint például a szívultrahang és EKG vizsgálat, a Holter EKG-monitorozás és más komplex kardiológiai vizsgálatok, biztosítom a pontos diagnózist.
Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az egyénre szabott diagnosztikai és terápiás megközelítésre minden betegem esetében. Számomra az érthető kommunikáció és a közvetlen kapcsolattartás kulcsfontosságú, ezért figyelembe veszem a betegek egyedi igényeit és kérdéseit, hogy segíthessek nekik a legjobb eredmények elérésében.
Rendelési idő:

Szerdánként: 1400-1700
Bellissa Medical, 1024 Budapest,
Retek u. 33-35. I. em. 4.

Időpontfoglalás
ONLINE
ONLINE

TELEFONON

+36-1-700-1086
hétköznap 9 és 20 óra között